Så fungerar WSOP.com online bracelets

Ett armband vunnet i en turnering anordnad av World Series Of Poker är den finaste utmärkelse en pokerspelare kan få. Det är ett armband i guld, men värdet på armbandet är betydligt lägre än prispengarna. Första gången ett WSOP-armband delades ut var 1976 och värdet uppskattades då till 500 dollar.

Det är således inte värdet på armbandet som är det viktiga, utan det är en utmärkelse som visar att innehavaren tillhör de bästa pokerspelarna i hela världen. De första åren delades inte så många armband ut, men alltefter åren har gått spelas flera event i WSOP varje år och alla vinnare får ett armband.

WSOP online bracelet-turnering

Då det femtionde WSOP går av stapeln under 2019 har de något att bjuda på som inte fanns då den första turneringen i WSOP avgjordes, nämligen online poker. För att fira 50-årsdagen och kasta strålkastarljus på WSOP.com har de beslutat att dela ut hela nio guldarmband under serien 2019.

Det är inte ens 10 år sedan som det blev tillåtet att spela poker online i USA. WSOP.com är den operatör som har erbjudit poker online längst i USA, vilket de började med 2013. År 2019 blir det femte året man delar ut guldarmband till vinnarna i nio olika event i WSOP.com.

WSOP.com – en sommarserie

Sommaren anses av många vara den bästa årstiden för pokerturneringar, både live och online. WSOP.com kommer att gå av stapeln under juni och juli med utdelning av ett guldarmband varje söndag från den 3 juni till den 14 juli. Två extra speldagar blir det onsdagarna den 19 juni och den 3 juli.

Inköpens storlek varierar kraftigt, men det går att komma med för så lite som 400 dollar medan det dyraste inköpet landar på en hög insats, nämligen 3200 dollar. Det finns en hel del regler och restriktioner som gäller för att delta i WSOP.com, bland annat ska du vara 21 år eller äldre.

a-winning-hand

View more posts from this author