Tunga bonusar i januari-mörkret

Är det inte lite för grått och trist under den här månaden. Det är 31 januari så man ska ju inte skälla ut månaden när den mer eller mindre redan är slut. Hur som helst så livar en schysst pokerbonus upp min vardag alla dagar i veckan. Idag vill jag tipsa om Ladbrokes som har en saftig bonus.

ladbrokes_awinninghandBilden är från Ladbrokes.com och det ska inte vara för mycket utrymme för missförstånd tycker jag. Sätter du in 500 kronor får du 1000 kronor. Det är alltså en matchningsbonus på 200 % vilket är bra bussigt det.

Det finns lite regler och villkor att förhålla sig till i vanlig ordning. Jag tänkte gå igenom dem nu. För det första måste du spela och omsätta lite pengar. Det går inte att bara sätta in 500 kronor, få 1000 kronor gratis, ta ut pengarna och köpa glass för dem. Många tror att det går men det är ingen hållbar bonusmodell. Du måste omsätta pengarna helt enkelt. Du ser din progress på ditt konto. För varje 170 poäng som du samlar får du 50 kronor utbetalt till ditt spelarkonto. Samla 3400 poäng så får du ut alla 1000 kronor.

Det finns också en tidsbegränsning för att lösa ut bonusen. Du har 90 dagar på dig att cleara bonusen vilket är standard inom pokerbranschen.

Erbjudandet gäller inte för dig om du redan har konto på Ladbrokes. Om du redan har konto så får du kika in här på a-winning-hand.com en annan dag så ska jag skriva om ett bonuserbjudande på en annan sajt.

Du får dina poäng på alla spel för riktiga pengar. Dina poäng tilldelas dig i proportion till din rake som du genererar.

Ladbrokes har inte bara poker ifall du är intresserad av andra typer av spel. De har även casino och inte minst sportsbetting där de är väldigt stora. Du kan spela på alla möjliga typer av sporter hos Ladbrokes. Och du har olika bonusar på alla olika spelavdelningar. Så det är bara att gå lös och kamma hem schyssta bonuspengar!

 

a-winning-hand

View more posts from this author